nytt i garderoben!

Har varit ute på ersboda idag och fick med mig lite nya saker hem. Bland annat ett par gröna drdenim, en svart tröja från vero moda och en snygg krage med paljetter på:):)


/Matilda

Locked out of heaven !!

"Rubriken " är en mycket bra låt !!!

Idag vaknade jag runt 10 sen for jag till badhuset och gymmade. Var mycket skön. Efter for jag på stan med Ida och Tilda. Vi gick och fikade med mamma Monia Marie och Isabelle på Costas . Jag tog pannkaka med sylt och grädde 👍👍👍
Jag hittade två par byxor :) rosa täckbyxor och ett par svart DrDemin

GRATTIS IDA !!!!!!!!!

 idag fyller min lillasyster ida år !! 
 
GRATTIS GRATTIS GRATTIS nu har du blivit fjortis :D 
 
 
/ hanna 

GOD JUL

Idag är det julafton !! Ska snart äta jul mat
Sen blir det att öppnat julklapparna :)
Vet ni hur många som är här hos mormor .... Jo typ 23 st
Men finns det hjärte rum finns det skärte rum :)))

stan med Ida och Tyra

idag var jag på stan med ida och tyra. jag köpte en vit spetströja från monki på rea. fick den för 100 kr och den hade kostat 250 kr. sen köpte jag också en julklapp till julklappsleken som vi brukar ha med släkten på julafton . men jag säger inte vad jag köpte!!! 
nu har jag snart köpt alla mina julklappar. ska köpa de sista imorn med nadja och lovisa på stan. 
på stan åt jag tyra och ida på rost. vi delade på en underbar varm fetaostmacka. som var hur god som helst !!! 
bild på min nya tröja 
 
mig och tyra
den fantastiska goda mackan !! 
 
 
// hanna 
 

When you wish upon a star

Om man fick välja och pris inte spelade någon roll, så skulle jag mer än gärna ha denna skapelse på julafton. Jag älskar allt från den lite dova färgen, till den lösa passformen och ryggen är lite smått fantastisk. Volangerna bidrar till julkänslan och jag blir bara mer och mer sugen på att klicka hem den!


(Asos.com)
 

// Josefine

JULLOV !!! JULLOV !!

nu har man fått jullov !!! 
snart ska jag fara på stan med ida och tyra och köpa julklappar :)
 
här kommer en jullåt som jag tycker om 
 
// hanna 

Otroligt skönt !!

Idag hade vi bara matte ! Eftersom Maria våran engelska/ svenska lärare var borta. Vi började 9.10 och slutade 10.35
På matten fick man veta resultatet på mattenationella!
Jag fick ett C!
Så mitt betyg i matte den här terminen kommer att bli ett C eftersom jag har fått det på de två andra proven också
Idag fick vi oxå veta att vi inte kommer ha några lektioner på fredag. SÅ VI KOMMER FÅ JULLOV PÅ TORSDAG !!!!
Medans alla andra får det på fredag :D

hahha

 
funny gifs
funny gifs
 
funny gifs
 
 
 
// hanna

:(((

Asåååå mina byxor har gått sönder!!!
Även fast de spricker typ hela tiden så skulle man inte klara sig utan dockor deminjeans :) eftersom de är de skönaste byxor man har !!!
Efter att man köpt ett par sånna kan man inte ha några andra !!!

 

hanna 

Julgran

Då var julgranen uppe !

hanna 

braids

gjorde denna fläta igår på Hanna, kände att jag bara ville testa något nytt:) såå ja, för att bara testa något så blev det ju ganska bra:)


så otroligt BRA !!!!!

 Sjukt duktigt tjej och grym låt !!
 
 
 
 
 
 
 
/// Hanna
 

jul

Har haft en otroligt trevlig kväll hos Josefine ikväll, har både bakat kola, pepparkakor och sett på julfilm. Dessutom har vi kört en paketlek, jag har altså öppnat min första julklapp idag!!:D Här kmr några av Hannas snygga bilder från kvällen!!






har även färgat håret så ni får en bild på de oxå!!

före:

efter:

godnatt/Matilda


Lucia

Tjohejsan!
 
Glömde helt bort att uppdatera er om hur lusssandet gick! Det gick super bar faktiskt, efter shoken då vi såg hur många som var där (Någon sa att det var runt 1000pers, halva skolan alltså..) så flöt allt bara på. Det blev såklart några missar men det märkte nog ingen och applåden efteråt tar jag som ett uppskattande bravo! Men det var super kul och jag taggar redan nästa år. :)
 
Här kommer några bilder på vårat lilla tåg!!
 

(Bilder är tagna från Dragonskolans Facebook grupp)
 

//Josefine

hallå:)

Har nu bestämmt mig för att alla bilder som jag lägger ut på instagram även ska få hamna på bloggen:) på så sätt kanske det blir mer än ett inlägg i månaden för min del...;) så här kmr en bild från ikväll, när June tog och tömde min chokladkalender...


/kramar Matilda

sjuk :((

idag gick ja hem ungefär vid 11  för att jag hade jätte ont i halsen och i huvudet.  gick mest till skolan idag för att jag hade muntliga nationella i matte. tänkte gå hem efter det men sen hade vi kemi och vi skulle få veta vad vi fick på provet så då stannade jag på den oxå. men muntliga gick inge bra för mig. det var om mönster och samband och det kan jag verkligen inte !!!!!!!! 
så min fredag kommer spenderas med pretty littel liars :D :D 
 
bild ur arkivet 
 
 
// hanna 

Så mörk är natten

Kan inte fatta att jag imorgon ska gå i Lucia tågt bestående av 12 personer inför 2000 människor, kommer att svimma. Jag har nog inte helt fattat det än för jag är ändå inte så nervös, men imorgon då jag tar på mig skjortan då kommer det nog pirra till i magen. Idag tränade vi för fullt med sången så den sitter nästan, måtte att allt går som på räls imorgon!!
 
Bjuder på några vackra bilder på Hanna!! :D
 
S
 
// Josefine

Nu tändas tusen juleljus

Som ni kanske har läst ska jag och Hanna vara med i årets Luciatåg.. Är sjukt nervös, men är ändå lite peppad!! Igår var nog den värsta dagen i mitt liv, vi hade *trumvirvel* matte nationella. Vi satt från 8.20-15.00 och räknade, det var brutalt men vi kom därifrån levande. Men nu är det ialla fall bortgjort, och nu har jag bara en redovisning kvar sedan är det lov!! Kommer bli så kul med jullov :D
 
Bjuder på två bilder från arkivet!! :)
 
Ha en grym Onsdag hörni!!
 
// Josefine
 

julbord+julbak

i fredags var  jag och hela släkten på julbord. Det var länge sen jag har ätit så himla mycket god mat på samma gång. Efter det får vi hem till mormor och sen på lördagen blev det jubak. Vi bakade för kung och foster land Det är nog den ända gången man blir spy less på choklad. Eftersom man äter väldigt mycket smet. 
 
Vi bakade: 
snickerskakor
rocky road
änglakakor
chokladpraliner 
turkispepper kolor
mortoskaka
knäck
lussebullar
hallongrottor
chokladkolor
 
jag rekomenderar snikerskakor, rockyroad, choklad praliner !! 
så nu har vi hela frysen full med massa kakor och julgodisar :DDD 
 
här kommer några bilder från i helgen 

 
gick åt ganska många chokladkokor 
 
/ hanna 
 
 

sjukt coola !!

 
 
 
 
// hanna

luciatåg

 jag och  josefine ska var med i Luciatåget på skolan. Idag hade vi träning och övade på låtarna. Kommer vara sjukt nervös på torsdag när vi ska sjunga för hela skolan. Eftersom det ungefär går två tusen elever här på dragen. Sen är det typ bara tio stycken som ska vara med.
 
 
 
 
/ Hanna
 

Fem saker jag gillar att göra

Eftersom att jag är en riktig listgörare, så tänkte jag att det får bli en liten lista över fem saker jag gillar att göra!
 
1. Dansa
Det spelar ingen roll om de är i mataffären eller i köket, om det finns bra musik då dansar jag.
 
2. Läsa
Jag bara älskar att läsa böcker, jag kan sitta i soffan en lördag kväll och bara läsa en bok.
 
3. Spela spel
Är bara så roligt. Att sitta runt bordet och spela med antigen släkten eller vänner är bara så mysigt.
 
4. Prova kläder
Att stå i provhytten och prova kläder är bara så kul, särskilt om du bara provar för att prova. Sen är det kul att bara vara hemma och prova ut olika outfits från garderoben.
 
5. Ta kort
En hobby som jag har är att ta med mig kameran på en promenad i skogen och ta bilder. Det blir mest naturbilder då det är roligare att fota men min hund får också ofta stå modell. Nu när julen närmar sig kommer det bli mycket fotande på julgranen då jag fått upp över öronen för julgranskulorna!
 
(Tagen i oktober eller november)
 

// Josefine

Min favorit frukt

Här kommer frågan som jag tror har hållit många sömnlösa, vilken är Josefines favoritfrukt egentligen? Efter mycket funderande kom jag fram till sanningen. Min favoritfrukt är..*trumvirvel* Granatäpple!! Det är en krånglig frukt att äta men ack så god.

// Josefine

Turn the tide

 (Chicwish.com)
 
Jag skulle då sanerligen inte säga nej om någon gav mig allt detta i julklapp. Fina skjortor med roliga kragdetaljer, vippiga kjolar, fluffiga tröjor, stora halsband, sköna koftor, figurnära klänningar, mönster och färg!! Så om någon där ute känner sig generös eller har lite för mycket pengar i plånboken så är du välkommen att skicka hem lite av detta till mig, tack på förhand!!
 
// Josefine
 

Stickat i vinter

Nu när vintern kommer med sina kalla vindar och snö bara älskar jag att dra på mig en stickad tröja, de är så mysiga! Att ta en lite oversize stickad tröja över ett par jeans är bara så snyggt, och snyggt.
 
Här kommer några tröjor som jag definitivt inte skulle säga nej till!!


 


(Chicwish.com)
 

På den första tröjan älskar jag den klara färgen, muddarna gör även att tröjan blir lite "roligare". På den andra älskar jag det kabelstickade och att man blandat två färger . Den tredje gillar jag på grund av mönstret som är smått fantastiskt. Den fjärdes oxblodfärg är bara så rätt ut och materialet ser super mysigt ut. Om jag bara fick välja en skulle det inte vara lätt men jag tror ändå att det skulle bli den sista då den ser så sjukt mysig ut!!
 
// Josefine

SÅÅ HIMLA SÖTA !!!!!!!

Söta kusiner man har 
 
/hanna

Favorit mat

Min absoluta favorit mat, eller ialla fall för stunden är köttfärsfyllda squash. Första gången jag smakade det var hemma hos en av mina kompisars farmor, tror att jag vart förälskad då för det var bara så gudomligt gott!! Tog med mig receptet hem, och tvingade min mamma att laga det, super gott som sagt!!
 
 
// Josefine

Favorit film när jag var liten

När jag var liten såg jag faktiskt inte på film, visst såg jag någon film här och någon där men jag hade ingen favorit film som alltid låg i videon. Jag lekte istället, men jag hade däremot en film som jag hatade för jag tyckte att den var så hemsk. Denna film som jag tyckte var så hemsk var "Dumbo", jag tyckte att kråkorna var så dumma när de retade dumbo för hans stora öron. Däremot så älskade jag att se på "Winx Club" när jag var lite äldre.
 
// Josefine

Dag 23: vad jag vill bli när jag blir stor

jag har inte bestämt vad jag ska bli. Just därför så går jag teknikprogramet som är en väldigt bred linije. då kan jag bli ungefär vad som helst.  Sen vill jag ha ett jobb där man tjänar  mycket pengar
 
jag ber om ursäkt för dålig uppdatering!!! 

men vi har bara så mycket plugg :(( 
matte nationella på tisdag är inte taggad 
muntlig redovisning på svenskan imron 
muntlig redovisning på engelskan på måndag 
 
men till helgen kommer det inte bli så mycket plugg för mig. Eftersom på fredag är det julbord med släkten på hotell vännes. Sen på lördagen ska vi fara hem till mormor och ha julbak. sjukt taggad
 
men igår var jag på stan med emelia. jag köpte en julklänning som är svart med spets på ryggen och på armarna. den är lång ärmade. den ska jag ha på julbordet, julafton, och nyår. sen ett par skor. kanske kan lägga ut en bild sen  jag köpte även julklappar till mamma och pappa.
 
så här känner jag för allt plugg !!!
 
 
det här är våran mattebok och vi har gjort ut hela den på bara den här terminen 
 
 
 
// hanna

En bild från när jag var liten

 
Här har vi en bild då jag kanske var runt 5år? Är inte helt säker faktiskt, men vi var iallafall iväg med några kompisar på "skoter semester" i fjällen.
RSS 2.0